torsdag 5 augusti 2021

Lite hemmapyssel och så har vi varit ut med båtarna igen!

Igår tog jag och gjorde lite runor. Än så länge är det bara några gudarunor och den gamla Futharken som finns med i min runpåse, men framöver kommer det att bli fler tecken i samlingen. Den nya Futharken ska så klart vara med, sedan kanske jag ska fylla på med fler symboler med tiden. 



En kopp varm choklad och test av min nya leksak blev det också samma kväll, jag har nämligen hittat en liten meta-spis! Vad är det då? Ja, en liten campingspis för metatabletter, inte större än en kopp, men försök nu inte att dricka direkt ut den här, aluminium leder värme väldigt bra och vill du inte ha brännskadade läppar är det bättre att hälla över vätskan i något annat. Det här är mest en kul grej, aluminium är inget man ska ha mat i egentligen.

Vad har vi hållit på med idag?




Idag blev det en tur på älven. Först försökte vi åka ut på flaket, men där blåste det så mycket att vi tog en sväng uppströms i stället, inte ända till Ön, men till Gerilåmynnet åkte vi och det var lika trevligt där. Inte lika många vita näckrosor som sist jag var där, men det dög. 




Under hemfärden blev det lite blåsigt, men en liten fikastund i växthuset gjorde saken överkomlig. Nu fattas det bara att städa lite och sedan kan det gott få bli fredag! Mig fattas inget.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...