onsdag 15 april 2015

Gamla byggnader på mammas födelsedag!

Idag blev min fina mamma 63 år och det blev faktiskt en kul dag trots att min present inte kommit ännu, Kawaéimport hade klantat sig lite, men de talade om det så de är benådade xD

På eftermiddagen fick vi spontant besök av en granne som vi pratade med om allt från folk med dåligt trafikvett och höns som bytt kön, till gamla hus och gårdar. Inspirerade av sistnämnda satte jag, far och syster oss i bilen och tog en resa till ett gammalt hus som kallas för Rahmens. Nu ska jag ta med er in i de rum jag vågade mig in i.

För ca 60 år sedan följde min pappa med sin mormor Anna Christina till en dam vid namn Rahm och fikade. Här bodde hon.,,

Huset var förmodligen mer gästvänligt då än det är nu, men vi kan säga att det är välventilerat i alla fall!


Som synes! Fönsterrutorna är utslagna och ramarna ligger inne på golvet. Antingen har här varit vandaler, eller så var det Ernst!


Innan Ernst gick hem glömde han sin Pyjamas som det verkar, Den ligger på golvet och ser väldigt ensam ut. Kan kanske vara herr Rahm som haft bråttom ut också.


Och till slut trappan upp till övervåningen jag inte vågade mig på att gå upp till eftersom pappa varnade för att golven inne i huset kan ha ruttnat sönder. Jag tror honom. Glömde att fota på baksidan men det kanske kommer fler dagar.


Efter att ha lämnat Rahms passade vi även på att fotografera den underbara guldfärgade kvällshimmeln. Det börjar bli rätt årstid nu!

Det var allt för idag. Tack för titten!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...