fredag 10 april 2015

Fredagkväll med Eurotalk och snack om framtiden!

Vi kan börja med framtidssnacket tycker jag!
Jag har bestämt mig för att lägga ner min verksamhet på Dayviews eftersom den sidan känns allt mer som fel forum för mig, när jag ändå inte hittar rätt folk att snacka med och gör jag det tar de mig bara för att jag har BJD's vilket jag inte riktigt känner är rätt. Mina dockor är vackra, visst, men de är bara modeller till mina rollspel, så varför ha falska vänner som tror att man är med i en sorts "sekt" man inte ens är med i. Eller de kallar sin sekt för "hobbyn" jag kallar det för snobbsfär eller nåt. Jag håller mig utanför, mina dockor lär få vara någon annanstans och se snygga ut!

På tal om rollspel, nämnde jag att jag var medlem på ningsajten Dramatis Personae ett tag? Jag har kvar kontot men ska så fort som möjligt städa undan allt jag har där och avsluta eftersom jag ändå inte hänger där så mycket nu mera eftersom alla jag brukade rollspela mot avslutade sina konton där på grund av nån konflikt jag inte känner till mer än att det var något jag inte vill bli indragen i. Mina stora rollspel är så klart nersparade och kommer snart att slängas ut någon annanstans, alternativt bli lajv eller någonting i den stilen. Jag kommer i alla fall inte att fortsätta vara en Dramatiker. Jag kommer att transportera bort det sista av mina spel därifrån, sedan kommer jag att avsluta mitt medlemskap.
______________________________________

Det om det. Nu till kvällens nöje! Språkspel med min tant och min gubbe! Det här är vad jag hittat på idag:


Först var det en glosövning. Vi lyssnade på en gubbe som sa olika ord och meningar på ryska (som jag övat idag då) och vi fick fyra alternativ att välja på per gång. När vi fick rätt sa han da och vid fel sa han njet men det där är ju olika beroende på språk. Hur som helst är det här inte någon svår sektion för min del.

Sedan blev det Memory! De slänger ut ett antal kort och räknar upp namn, sedan vänder de på korten och du ska komma ihåg var de ligger. Jag efterlyser en sådan här sektion fast med glosor, det vore helroligt att testa!


Sedan kom en likadan fast på tid. Den är lite knivigare, eftersom den är på tid och kräver sitt fokus, men den är inte alls omöjlig! Inte om man har koncentrationen!


Sedan skulle vi handla! Här ropar de upp glosor och du ska ta rätt bild och kasta i kundkorgen. Rätt kul sektion!



Tror det räcker för idag. Ska dra igenom stickorna en gång till, sedan ska jag väl sova lite, eventuellt kolla på något avsnitt av kanadas värsta bilförare, det är bra nattlig underhållning. Hepåre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...