torsdag 6 april 2023

Då var lökexperimentet redo för avfärd.


10 dagar senare


Jag har alltså plågat några vitlöksklyftor i syfte att peka ut ett par kända miljöproblem. Vi pratar här om biologisk och kemisk förgiftning. Den första sker i form av övergödning av olika slag medan den andra sker med olika former av kemikalier. Vi kan tydligt se vad som händer med växterna i varje burk och det är förmodligen meningen att man ska känna sig lite "bläh" över detta med tanke på att det faktiskt sker i naturen hela tiden. Det här vet jag sedan tidigare, men de ville ju ha bildbevis så jag fick väl göra ett experiment åt dem då.

Fyra av sju går att rädda kan jag avslöja, men de andra tre skulle jag nog inte lita på att de inte är sjuka med tanke på de kemikalier de fått i sig. I morgon gräver jag ner de jag kan använda för att se hur de tar sig.

Eftersom jag sovit väldigt dåligt den här veckan sov jag som en gris hela dagen igår och det kände jag var värt det eftersom jag är fullt återställd idag. Med det i bagaget har jag nu bestämt mig för att i så stor skala som möjligt undvika alla former av drama. Det är bara att erkänna att det får mig att må ungefär som de där vitlökarna i skurmedlet.

Kanske är det så enkelt att det viktigaste är att mata din själ, din kropp, din omgivning i stort, med det som får den att må bra, rätt gödning och helt undvika det som är rent gift. Så kan det nog vara. Med rätt näring för kropp, själ och miljö kommer vi långt, det tror jag stenhårt på. Nu tänker jag luta mig tillbaka i min mentala solstol på min mentala strand och bara njuta av att jag faktiskt själv kan bestämma vad jag vill utsätta mig själv och min omgivning för. Sköt om er och kom ihåg att du är vad du vill vara, livet är vad man gör det till. Shanti 💖💪

Namaste ~❀
🙏
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...