måndag 3 april 2023

Helgen i ett nötskal


Äntligen börjar det vända! Den här fredagen bjöd på rökt karré med potatismos och pepparsky samt en god sallad, klagar är väl det sista man gör! 

Sedan har jag arbetat som ett djur med naturkunskapen också. Uppgifterna är faktiskt inte så märkvärdiga, det är min hjärna som fortfarande vill låsa sig i tid och otid vilket sliter på mig, men jag tycker att jag hade till det där kretsloppet trots allt


Här är en bild från vackra Gevågs strand där det står fyra späda björkar jag kunde använda som referens. Sen har jag bara använt paint till att visa hur det fungerar, sedan skrev jag ett kort anförande som jag hoppas de är nöjda med. Den här kursen har blivit en aning sen på grund av att jag behövt jobba med en tenta samtidigt, men just nu ser det ändå ut att gå bra. Detox från allt oseriöst tills dess då.

Men i morgon ska jag i alla fall ta mig en spadag med syrran. Vila är också viktigt. Med det sagt tror jag att jag ska ta och gå och sova igen den natt jag förlorade med mina tankar förut. Sköt om er! 




 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...