måndag 23 januari 2023

Nu är slumpstrumporna klara!


Lite skeva blev de, men jag är faktiskt nöjd ändå, de duger till mig. Garnet var roligt att arbeta med, liksom tekniken som egentligen bara bestod i att använda en slumpgenerator på ena sockan för att få till ett najs mönster. Nu är det ett annat projekt på G i stickningen, ett par rainbowsockar som ska matcha halsduken jag gjorde förra året. Kanalstickning med lite överlappningar blir det den här gången.

I övrigt är psykologiuppgiften för den här veckan nu rättade och klara, han var nöjd men sa att mer kunde göras på vissa saker. Mer kan alltid göras! Jag är i alla fall själv väldigt nöjd! 
Engelskan ska jag titta mer på i morgon, det finns alltid gott om tid för det menar jag.

Idag har jag legat däckad med magont, så det har mest blivit stickning, musik, VR och TV denna måndag. Jag måste i alla fall göra klar engelskan nu så att jag har den ur vägen, det kommer kanske något roligare framöver menar jag. Därmed får jag hoppas på en bättre måndag där jag kan arbeta från förmiddagen med den, så att jag får något gjort. Nu tänker jag i alla fall se på lite anime och sticka innan sängen kallar. Sköt om er, njut av livet, det tänker jag göra! 






 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...