söndag 15 januari 2023

Första slumpsockan klar!


 Okej, så i torsdags var jag iväg till Rusta och köpte lite slumpmässigt utvalda garnfärger som jag tänkte sticka någonting av, valet stannade vid ett par långstrumpor som jag låtit en slumpgenerator bestämma färgordningen på, jag älskar färgkombinationen! Det var faktiskt ett tag sedan jag arbetade med rosa också, jag vet inte varför, det är en ganska behaglig färg!

I övrigt har nu julen städats bort på Sann och i morgon ska lite annat upp i stället. Lite ny belysning, gardiner, tavlor och så vidare. Det kan bara bli fint! Projektet efter det blir nog mössan "Søren" Som jag känt till i över 20 år men inte fått mig för med att sticka än! Det är helt enkelt en randig mössa i färgerna Gul, orange, grön, blå och röd som sedan repeteras tills mössan är färdig. Nu måste jag kolla närmre på hur den mössan verkligen såg ut så att jag verkligen gör mössan Søren! Namnet kommer ifrån tillverkaren av originalet, en barndomskompis som kallades Søren på den tiden, tänkte göra en sådan mössa som ett litet minne av henne, men det får alltså bli efter att jag gjort klart mina slumpsockar, det lär inte ta särskilt lång tid. 

En annan sak jag ska göra nu under kommande vecka är att göra klar min lite försenade psykologiuppgift. Först ska jag alltså beskriva mig själv utifrån två olika personlighetsteorier och jag tycker inte alls om att skriva om mig själv! Personlighetspsykologi bygger dock bland annat på att man ska kunna studera sin egen personlighet liksom andras. Det är med andra ord sjukt intressant.

Så det jag egentligen ska göra är att beskriva mig själv och andra utifrån personlighetspsykologiska perspektiv. Det kan låta trist för den som inte intresserar sig för det, men det gör ju jag så det här tror jag kan bli roligt.

Summering:

  • Slumpsock-projektet är mer än halvvägs nu, strumpa nummer 2 är redan påbörjad.
  • Nästa projekt blir eventuellt Mössan "Søren"
  • Personlighetspsykologi blir nästa steg inom psykologin, inlämningen blir lite försenat, men det kommer ordnas till i morgon. 
Där har vi dagen i ett nötskal! Lite VR blev det idag också, hittade en liten skogspromenad med relativt lugnande effekt på mig.
I morgon tänker jag baka lite, fortsätta med strumpa nummer 2 och lämna in psykologin. Med lite tur hinner vi kanske med en liten promenad också! Det blir väl en bra dag? 
Hur som haver ses vi i morgon, ha det så bra tills vidare!

❀~❃~✾~Namaste ~ ❀~~✾    
              ☮  🙏 ☮   





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...