måndag 1 augusti 2022

Rapport från en regnväderskoja


 Idag var det kojväder så det förslog, det betydde att vi stannade hemma i stället för att dra till Ändsjön och se på fåglar. govädret kommer väl tillbaka igen, men tills dess får vi sitta inne och underhålla oss så gott vi kan. Varm soppa, TV och en god bok får det bli för min del, det går att vara ute om man har rätt kläder, men ska jag vara ärligt sitter jag hellre inne nu.

Detta till trots kan jag ju inte sitta inne och glo hela dagarna, speciellt inte när jag sagt att jag skulle hjälpa systern hitta lite groddjur att logga.


Ett regnigt gerilåmynne fick det bli, men inga grodor såg vi där, bara ankrumpor. Inte så bara förresten, ankor är charmiga djur! 
Dock inte så många groddjur idag, men jag har en plan B angående dem, men då måste vi fara till Ås senare i höst i stället.

Nu ska jag göra en annan sak jag lovat mig själv att göra. Jag ska vända dygnet rätt och återta makten över min vardag. Ta hand om er!
Namaste 🌺



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...