måndag 9 maj 2022

Då var den etappen färdig

 Testen hävdar alltså att jag är 1. Normalbegåvad och 2. Diagnosfri såhär långt. Det var som fan!

HAH!

Jaa, vad säger Bofinken om det här då? -Jag är försiktigt positiv, samtidigt som jag faktiskt är lite avogt inställd till resultatet. Jag vill påstå att jag kan prestera bättre än jag gjorde helt enkelt, men jag nöjer mig med att veta att jag faktiskt är helt normal. En liten vinst får det väl ändå vara, även om det kändes som om halva högberget rasade över mig när spänningarna släppte, tror jag grät hela dagen, både för att jag vet att jag kan bättre och för att jag var lättad över att det i alla fall inte var åt helvete.

Nu väntar fler möten som jag inte riktigt förstår varför jag ska åka till, men jag får väl fortsätta så länge det inte mynnar ut helt åt helvete. Är man från Ragunda vet man vad som händer om man diker i fel sjö... Jag vet, det är inte jättelikt mig att låta bitter, men jag känner att jag är mer än van vid att psykvården hanterar saker klumpigt och ibland rent av tvivelaktigt, så det är väl klart att man blir skeptisk mellan varven. Mina förhoppningar är dock att allt ska bli bra med tiden, det hoppas jag stort på.

Just nu känner jag att den här låten känns passande. The Fizz -Winning ways! Det här gänget (även när de var Bucks Fizz på 80-talet, då Bobby G var med) har alltid gjort mig på gott humör. De bevisar för mig att med rätt attityd klarar man vad man vill, oavsett vad andra säger. Speciellt känner jag att de gjorde det efter detta! Mike Nolan överlevde, men han måste äta epilepsimedicin livet ut.

Deras vinnarbidrag till Eurovisionschlagerfestivalen hette "making your mind up" och jag minns när en vän till mig sände mig det här klippet för första gången. Cringe är väl bara förnamnet när det kommer till dansen, men texten tycker jag om just för att den känns som en lyckospark rakt upp i arslet. Något jag tror alla behöver då och då. "Låt inte din obeslutsamhet ta dig bakifrån, lita på din inre vision och låt inte andra ändra på dig!" Den delen tror jag att jag ska skaffa en T-shirt med. Den enda som kan få dig att bli en bra eller dålig person är trots allt du själv, den som tror annat kanske ska tänka om.

Slutligen. Folk som säger "den där kommer det aldrig bli något av" om någon undrar jag hur de tänker, ibland blir jag faktiskt så arg när jag tänker på dem att jag bara vill be dem att hoppa i forsen när sektorn är öppen, men sedan minns jag en historia min mamma berättade om en dam som faktiskt hade hoppat i forsen. Hon orkade inte längre. Därför vill jag hellre be den som tror sig kunna döma ut andra att tänka om. Ingenting är hugget i sten och är det det känner jag en viss Nidde Kaupang som kan hugga sönder den stenen med sitt allsmäktiga svärd 💪 Man ska aldrig ha förutfattade meningar om någon eller något.


Men enda sedan mamma berättade om det har jag tänkt på den där damen varje gång jag ser att sektorn i Hammarforsen är öppen. Gick det snabbt, vad drev henne till att hoppa? Hammarstrand har mörka sidor, säg den plats som inte har det. Men jag skulle aldrig tänka tanken att be någon hoppa i forsen ens på skämt. Däremot kan jag överväga att behandla personen som luft, eventuellt den sortens luft som kommer ut ur rumpan och luktar äckligt ibland. Jag tänker hellre så än att önska att någon ska dränka sig. 

Ska jag säga som det är om allt har jag inte alls mått bra av att få veta resultatet av testet. Jag är väl trots min goda magkänsla lite orolig för att hamna i samma helvete som jag precis tagit mig ut ur. Om något vill jag inte dit igen, jag tycker inte om doften av bränt fläsk. 
Det jag nu ska göra är att rita lite mindmaps så att jag kan komma på vad jag ska göra av resten av våren. Det kommer naturligtvis bli mycket odling och studier, men jag vill faktiskt få lite plats för att hjälpa till med andra saker också, om än jag har ett ganska tajt schema. Med rätt prioritering klarar man trots allt det mesta, eller hur? Det jag torskade på i testerna nu ska jag se till att boosta, så det är grymt bra att jag får veta vad det är jag behöver öva upp förutom matematiska uppgifter. Puss på er 💋


Namaste, vackra du 🙏
Märk väl att livet är något du själv formar och bygger. Andra kan bara komma med förslag. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...