onsdag 2 januari 2019

Nytt år och nya möjligheter.

Som rubriken anger är jag nu i Augusti inne på mitt 33'e levnadsår och vad har jag tänkt mig att uppnå i år? Förutom att en gång för alla bli av med min psykiska ohälsa hade jag faktiskt tänkt bli klar med de ämnen som fattas till min grundläggande behörighet.
När jag tittar igenom gamla betygsdokument ser jag att det är ett gäng varav ett par blivit inaktuella med åren, men nu ska allt fixas till!

Jag har räknat ut att mina Japankakurser också har ett visst värde, ungefär 500 gymnasiepoäng enligt SYOvägledarna, så vad ska jag nu göra åt detta? Jo, så fort jag är klar med min grundläggande behörighet, vilket jag räknar med att vara innan 2020, kommer jag att åka till närmsta ställe där det erhålls och ta ett JLPT.

Och förutom detta lovar jag även mig själv att körkortet ska tas också det. Nu har jag en del att göra kan man säga och varför? För att jag kan och för att jag klarar av det, alla som sagt att jag inte gör det har fel! Jag tänker inte torska -Inte för att vissa utvalda fåntrattar fått för sig det. Aldrig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...