söndag 6 december 2015

Birka X Primrose? I think I'll ship that!


I hela mitt liv som Animenörd har jag fått frågan "what do you ship?" och det är först nu jag hittat ett svar. Men det är fortfarande inte gällande anime, det är gällande skolor. Jag har två skolor i Östersund som jag worshippar mer än andra skolor och det är Primrose ute på frösön och Birka Folkhögskola i Ås. Nu har jag en bakgrund som gör att jag inte kan lita på enbart ett omdöme från en folkhögskola, men jag vill verkligen gå klart mitt år på skolan som är villig att ge mig nästan allt jag drömmer om, bara jag är villig att ta emot det. Birka kan vara ett bland det bästa som hänt mig.

Dock är det inte säkert att jag kan tenta alla kurser där, och det är här min andra älskling kommer in, Primrose! Jag har det där stället att tacka för så jäkla mycket så det vore en ren skam att inte låta dem ta hand om tentorna, så jag lägger mina tentor i deras händer, slutbetygen kommer Primrose få ge mig! Så det är det jag menar med Birka X Primrose = I <3 that! I really ship it and I really believe in this as well.

Min motivation är tillbaka, och det vore väl själva fan om jag inte grejade det här nu, eller hur?

Angående utbildningen har jag nu kommit på en kladd till naturkunskapen vilket känns underbart, nu ska jag bara knattra ner det på datorn eftersom lärarn mer än gärna ser att vi skickar in saker skriftligt, så det ska han ju få, absolut. När det är klart, börjar allvaret med naturkunskapen. Då börjar tentapluggandet och det kommer nog att bli det första tentaliknande jag någonsin haft. Dat magpirr though, men det kommer gå vägen, jag är fullt övertygad om att det kommer att gå vägen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...