fredag 20 november 2015

Egyptenarbetet äntligen klart!

Hela fredagen har gått åt till finslipning av Egyptenarbetet som jag egentligen skulle ha gjort i onsdags men ärligt talat inte fick mig för med att göra klart då eftersom jag fick en mindre chock av nyheterna som nu verkar ha lugnat ner sig lite i alla fall. Dessutom har jag varit förkyld hela veckan och därför ändå inte kunnat ta mig till Birka för att redovisa, vilket kan fixas åt veckan med lite tur.

Dessutom har jag slöat lite på tecknarfronten, har sagt en om dagen fram till den 7/1 2016 men missat att lägga ut skisserna jag gjort den här veckan, mest för att jag haft en evinnerlig massa att stå i. Jag har dock skissat upp lite rollspelskaraktärer och ska väl fortsätta med en skiss till idag innan jag tuschar dem. I morgon ska jag fokusera på att först och främst börja med inlämningsarbetet i naturkunskap, sedan ska jag även bröta lite med matematiken, känner att detta måste göras, även om jag har en hel del tid på måndag till det. Jag lär väl ska göra lite mer jobb på min skiss av Riku från Kingdom Hearts också om jag inte hinner göra den i morgon. Kommer i alla fall fokusera på att rita rollspelskaraktärer och OCs den här helgen och nästa vecka.

Birka ja! Jag har sackat efter en del i matten, mycket tack vare att jag satt mig på fel ställe och pluggade förra veckan. Jag la inte märke till att skolans pratkvarn satt i samma rum och att han dessutom har tagit mig som offer att prata med. Jag får hitta en annan lugn vrå att sitta på med matten helt enkelt, det vore synd om jag inte kunde uppfylla mina mattemål nu när jag börjat njuta av ämnet. Sedan ska jag väl jobba på med naturkunskapen också så att jag får något gjort.
Nu däremot ska jag bara njuta av fredagen och måla lite. Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...