fredag 2 juli 2021

Fredagsmys i växthuset!

Idag har det varit sjukt varmt, ungefär 30 i skuggan och säkert 50 eller så i solen, nästan hela dagen och det är väl med en viss hjärtesorg jag säger att värmen sökt mig, för jag vill verkligen inte tillstå att jag ibland kan behöva ta en kall dusch eller bara hoppa i älven.

Nåja, vi ordnade till en riktig myskväll i växthuset med god mat och dryck, sedan gjorde vi slag i saken och hoppade i älven, fast badkrukan här doppade sig inte i kväll, men i morgon ska jag ta och simma en bit. 



Och sedan blev det musikkväll och drönarflygning. Vännen Långben hälsar att det kommer bättre flygfoton än detta framöver, men just nu blev det bara denna. 
Sedan har gårdens lilla svanslösa skata fått sig en gemål också, som hon skämmer bort med att bjuda in honom på middag då och då. Djur är inte romantiska? Jodå, det kan i alla fall mina djur intyga, inte minst skatan som idag delade ett fat med rester med sin partner samtidigt som de båda turades om att missunna gårdens kråka så klart. 

Det har hur som helst varit en givande kväll och förhoppningarna är väl att det ska bli lika mysigt nu till helgen. Det och fler drönarturer, mer bad och allt vad det blir. Nu måste jag i alla fall sova lite, det är också viktigt, så att man får en chans till att få en bättre dygnsrytm nu när pandemicirkusen börjar kunna se sitt slut någonstans där. Namaste 🙏 Glöm inte att livet är värdefullt och att ingen har rätt att ta dina värdefulla stunder från dig 💖




 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...