onsdag 11 september 2019

Torsdag morgon och jag är dödstrött på detta!

Ibland känns det här som en klassisk "never ending story" för att vara ärlig. Nu kör jag fast i den här satans essän IGEN alltså. Den är lite som Daniel Kindberg är för Östersund. Just när allt börjar gå bra kommer den och bromsar som en annan avloppsplugg.
Tredje gången gillt heter det väl, jag får hoppas att det även gäller för essän för nu ska den bli klar och godkänd. 

Jag ska inte klaga, jag kunde ha hetat Samuel Oxenstierna och varit tvungen att dras med Daniel Kindbergs skitaffärer. Själv har jag väl ingen Daniel att dras med längre vilket är skönt.

"För helvete Daniel!"
Och igår efter Japanskan lär en av de där energitjuvarna jag sparkade ut ur mitt liv ha upptäckt att hen stod på "fel" sida stängslet, eller kanske "rätt" sida. Hen hörde av sig och berättade hur värdelöst hen mådde och sökte förmodligen respons från mig. Jag förstår inte att inte budskapet nått fram till alla energitjuvar snart. Jag är inte speciellt intresserad av att hänga med dem, det jag vill nu är installera Adobe Connect och tenta av Svenskan. Jeebus, det här tar för lång tid! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...