onsdag 4 september 2019

Jag är på gång!!

Här sitter jag nu, flitigt parallellpluggande Svenska och Japanska. 

Idag har jag haft mycket att göra, inte bara med studierna utan också på gården med vedhantering och skrämmande av familjens diskmaskin. Tro mig när jag säger att båda behövs!
Just nu sitter jag och försöker klura ut vad det är för kanjitecken tant Mika gett oss igår när jag låg hemma och var sjuk. Jag nämnde i tidigare inlägg att jag egentligen inte ville ta fler Japanskakurser av olika skäl, mest ekonomiska, men eftersom det här blir den tionde kursen på Funiversitetet kändes det som ett bra avslut att ta den. Det verkar dessutom som om det blir lite bättre nu än det varit tidigare och det är mer än välkommet!

Varför håller jag fortfarande på med Språket och Litteraturen, var jag inte klar med dem?
Jodå, jag är klar men eftersom jag har en examination nästa vecka och vill vara skärpt tills dess och inte snubbla på småsaker som låt oss säga medeltiden eller Satslära som jag vet att jag är svag på just nu. Jag ser det som att polera upp musklerna ytterligare, något som behövs mer än väl.

I övrigt har jag nu gett alla mina löst placerade rollspelsformulär en helt egen anteckningsbok!
Känns bra, så slipper min mögbok (Jag har en sådan) belastas av sådant.

Just nu har jag skrivit ner runt 12 karaktärer och mer ska det väl bli så fort det blir tid för hobby. Samma sak gäller allt annat hobbyrelaterat, min aktivitet på tecknarfronten och allt som inte har med Svenska att göra. Just nu känns det som att jag är på väg någonstans med mitt liv!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...