torsdag 17 oktober 2019

Idag tar vi farväl av Mel's blogg som vi kände till den!

Ah dessa dagar då man hängde på BCmanga... Som egentligen var en ganska dålig hemsida, men som fick in mig på japanskaintresset redan 2006! Dock kan man fråga sig varför de kallade sin admin för Kakkoii, hon var inte speciellt cool om jag ska vara ärlig, men hon blev ändå en karaktär i min egen serie "Neej" så småningom.

Och hittills har jag inte sett den stavningen på "konnichiwa" någon annanstans än i Kakkoiis något felplacerade pratbubbla (det ser ut som om texten pratar). Den lille mangustern där nere hette Mangoo och jag funderar faktiskt på att inkludera också honom i serien, men det får jag se.

On topic!

I November 2008 startade jag och ett gäng till Mel's blogg som en motreaktion på alla jobbiga fangirls som alltid skulle förvränga animeserien och mangan Yu-gi-oh och dess egentliga handling. Det var egentligen ett projekt som pågick på just BCmanga, men som senare smet ut på Deviantart i något år eller så.

Nu sådär 11 år senare har alla tröttnat på att konstant uppdatera den bloggen så 10 små negerpojkar har blivit en liten negerpojke -Jag. Efter att ha loggat in på Livejournal och upptäckt att sidan börjat med reklam som lägger sig i flera lager så att man inte kan blockera den så lätt, har jag nu valt att modifiera Mels blogg. Jag tänkte göra en fanfiction baserad på inläggen i Mels blogg, men då ska jag också knyta ihop allt till en enda story. Just nu ser råmaterialet ganska stökigt ut. När detta är färdigt kommer jag att släcka ner Mel's blogg för gott.

Fanfiction.net då? Ja alltså, det går som det går med den sidan, ibland går det, ibland inte. Jag är helt enkelt inte jätteaktiv där och det kanske har att göra med bristande intresse, det vet jag inte. Mel's blogg kommer i alla fall att modifieras.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...