onsdag 23 oktober 2019

Summering av gårdagen

Igår var en bra dag med nationellt prov, pizzabuffé och fult väder. Dessutom tror jag att jag blev frisk från helvetessjukan samma dag. Utöver detta kom Maria hem med den här söta geishan till mig från en av kurskollegorna på Mikas "lektioner". Döpte den till Mika efter henne och nu hänger hon på min lila rosettväska.

Jag har även fått tummen ur röven och bokat in ett litet möte med Ulla nästa vecka, samma dag tänkte jag hämta mina nya glasögon som jag bara väntat med att hämta i två månader för att de var så jävla dyra, men det måste ju vara speciella glasögon som kostar så mycket pengar som de här glasögonen kostade.

Men nu tänkte jag få ändan ur vagnen och fixa glasögonen, samtidigt ska jag också boka in en tid med min Matematiklärare. Skönt att inte ha så många möten att boka in längre, jag verkar ha nog med mig själv...

Och med tanke på idioten i Oslo. Här är en bild där jag torkar en tår från ögat på Ola (Oslos karaktär i Hetascandics för er som inte vet) , han har haft nog på ett bra tag. Styrkekramar till Oslo. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...