måndag 3 juli 2023

En kreativ måndag!


-En bild från gårdagens pizzabuffé får bli inläggets början, Tony's fryspizza, Hawaii och Kebab blev det den här gången. Vi får se vad vi kör för sort nästa gång jag köper pizza. Ett bra märke var det i alla fall, kebabpizzan hade mycket smak och degdelen var faktiskt riktigt bra, jag är fortsatt nöjd med Tony med andra ord.

Idag har jag i alla fall pysslat lite och lyckades i processen med att riva sönder pekfingret!

Jag har alltså spenderat eftermiddagen med att plocka på mig en massa kottar för att göra kottblommor av. Har hittat en hel del så nu fattas bara hobbylack eller någon annan färg att måla dem med. Sedan tänkte jag i alla fall göra en krans av dem.



Jag har använt tall och grankottar till mina kottblommor och hur jag kunde skära mig är enkelt! Jag tänkte inte på att grankottar har väldigt tunna fjäll som lätt blir väldigt vassa om man inte tänker sig för, därför gjorde jag inte så många grankottblommor heller. Vet inte ens hur många jag ska göra än. Ett gäng! Sen ska jag köpa en halmkrans och se om vi har någon färg på gården.

Resultatet ska bli något liknande den här, fast min stil så klart.

Det här projektet lär pågå ett tag, men en början har i alla fall kommit till med det här och färgerna på bilden ser faktiskt ut som något jag kan tänka mig att ha på mina kottblommor. Men innan jag tänker så långt ska väl alla göras i alla fall så får vi se vad jag hittar på för något efter det.

I morgon tar jag itu med det sista av första uppdraget på arkitekturkursen i alla fall. Sedan ska jag så klart även bli klar med historian. Jag har bestämt mig för att låta kurserna hålla på under sommarledigheterna så att jag inte behöver stressa in dem. Känner det bäst så eftersom jag har så mycket att stå i under sommaren. Men i morgon tänkte jag i alla fall dyka i böckerna lite, kanske baka något gott av all överbliven frukt från helgen? Det får ni se då! Sköt om er!




 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...