söndag 9 juli 2023

Helgen i ett nötskal!

 



Det där med prestationsångest är ju ett gissel man får dras med när man pluggar har jag märkt och nu i Juli har man haft mer än någonsin att göra, vilket jag absolut inte tänkte på när jag åtog mig att låta studierna flyta runt i bakgrunden under sommarens gång. Jag tänker greja det dock, annars kommer det väl och biter mig i efterhand. 
Någon quitter är jag dock inte känd som så jag kör väl på ändå!

Helgen har varit händelserik med grillfest på lördagen och chill med Historieätarna på söndagen. Plugget måste väl göras vilket kanske blir enklare nu när vi snart har veden ur vägen och kan tänka mer på pluggdelen. Idag har jag mest funderat på hur jag ska göra med alla tallkottar som ligger överallt på gården. Att göra kottkonst av alla blir som det blir, då täcker vi väl snart hela huset med dem så det kanske jag inte ska, däremot ska jag väl införskaffa någon hobbylack var det lider.

I morgon blir det i alla fall pluggdag med paus för eventuell loppisrunda om det inte blir annat att göra. Den som lever får se helt enkelt.
Sköt om er!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...