tisdag 27 juni 2023

Skämma bort Ivory-tisdag!


Det är konstigt, jag har deadline så långt fram i tiden, ändå blir jag så stressad över att ingenting blir gjort alltså! Det blir så mycket annat nu när det är sommar, till exempel att skämma bort mina två damer! Idag har jag alltså gjort en bandkniv till Ivory och en provisorisk upprustning av Coronas kniv som jag kommer att snygga till lite senare.




Och Ivorys kniv har jag gjort genom att först tälja till en ganska grov smörkniv som jag sedan slipade tills den liknade en morakniv som jag faktiskt hade som mall tillsammans med Coronas kniv. Sedan borrades ett hål i skaftänden och en bit spets som jag knypplat förut fick bli upphängningssnodd till kniven. 

Jag fick ju låna hem Ivory för att se om jag tyckte om henne och eftersom jag kände att hon var en keeper får jag titta över till grannen med lite cash framöver, eller så får någon annan som har vägarna förbi göra det. Hon blev av med en bandvävstol (till😆) och jag blev av med lite lösa pengar som legat i ett hörn sedan gud vet när och fan har också svårt att gissa. 



En kopp Frösö Blomster fick avsluta den här dagen och den här koppen kommer från en låda med porslin som morbrorn tittade över med från mormor och morfars gamla saker som han hittat när han skulle flyttstäda. 

Eftersom den större delen av dagen ägnats åt att sköta om Ivory har inte så mycket mer blivit gjort. Köket har städats och mat har lagats. I morgon ska vi sortera lite porslin så att vi vet var vi ska ställa "momma och moffan-porslinet" så att säga.

I morgon ska vi i alla fall åka på en liten teaterföreställning som jag kanske fotograferar lite från och visar upp. Utöver det lär det i alla fall finnas tid för plugg. Vi ses snart igen, sköt om er.




 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...