måndag 26 juni 2023

Nytillskott i vävstolsfamiljen

Tänk att man inte kan vara bortbjuden en kväll utan att man kommer hem med en ny leksak va? Det här är min nya bandvävstol Ivory som jag tänkte ha när jag är för bekväm för att dra fram Corona som ju är en golvvävstol som jag bara har framme när jag orkar baxa runt på den. Ivory är lite större än min gamla Micke som jag nu tänkte lägga in i någon bod eller något. Nu har jag ju trots allt en riktig bordsvävstol! 

Nu har jag egentligen bara en vävstol till att skaffa innan samlingen är komplett och det är en vanlig bordsvävstol som man kan väva sjalar och löpare på. Inget jag känner mig vara i akut behov av just för tillfället eftersom jag har fullt upp med studierna i sommar, men det är vad som skulle behövas i min lilla vävstuga nu. 

I morgon ska jag i alla fall fortsätta plugga, så projekt Ivory får komma lite senare. Arkitekturkursen gör sig inte själv, heller inte historiekursen så det gäller att få tummen ur om än det är slitsamt att plugga om sommaren då man egentligen ska göra annat än att sitta och plugga. Dock tror jag att jag kommer plugga mer intensivt när turisterna börjar ramla in i Juli. Turister är roliga men gärna i en moderat mängd.

Men jag har lovat mig själv en sak i alla fall, att säkra sommarnöjena och där ingår så klart den årliga Norgesvängen som vi brukar köra. Vi har valt att ta Juli i år, det är som det är att åka i augusti och i år finns ju pengar för nöje, det gäller bara att få till det andra som ska synka -tid! -Arkitekturdags i morgon med andra ord. Sköt om er nu! 




 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...