söndag 25 juni 2023

Att leva lite sundare

Igår kom jag på en idé, lite samtidigt som jag gjorde i ordning den här pytten på saltfläsk och färskpotatis faktiskt. Nu på sistone har det blivit en del skräpmat i och med värmeböljan, för att inte säga läsk och glass! Det jag behöver är struktur, mycket för att inte magen ska braka ihop helt.

Det jag tänkte göra med skräpmaten är att göra den till något speciellt, som man kan äta kanske en gång i månaden om det inte är något alldeles extra. Det finns ju en uppsjö av god och nyttig mat som man kan laga i stället. 
Nu är jag som sagt inte den sundaste personen i världen, men jag vet en sak och det är att jag kan bättre och det tror jag ärligt talat många kan! Jag vet vad det vill säga att ha noll spänn i inkomst så kom inte med det till mig, visst är det enklare att ta till skräpmaten när det är den som är billigast, men jag tror att det går att lösa det på ett sätt som är bättre för magen, men som sagt, en gång i månaden eller så är helt okej.

I morgon ska jag rannsaka arkitekturuppgiften som jag ännu inte är helt färdig med då jag har så otroligt mycket annat att göra under sommaren, men då är det ju bra att jag sagt till skolan att jag kan plugga varannan dag i stället, då hinner jag med det som ska göras också. Så i morgon tar vi itu med det och fotar mitt nya pyssel som jag gjort. Det blir bra, vi ses då! Sköt om er!



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...