Idag bestämde jag att det skulle bli en bra dag -och det blev en bra dag!

 



Idag kom beskedet, engelska 7 har nu satts igång, CSN kommer troligen på torsdag och allt känns som att det gått rejält fort bara idag (29/11)! Först vaknade jag med en lätt negativ tanke om att det säkert inte skulle ha hänt något idag heller, men då la jag till i mitt huvud: "Jaha, och om inget hänt där ska inte det hindra mig från att ha en bra dag, så är det!" Och den tekniken har faktiskt fungerat helt utmärkt.

Så fort jag fick veta att det var grönt och allt löst sig funderade jag på om jag inte skulle fira det på något vis. Jag hann inte tänka särskilt långt, några timmar senare åkte vi nämligen till Östersund för att hämta systern från Japanskan, träffa 💖Mika💖 samt käka lite middag. Men som ni vet kan ju inte jag gå in i en affär utan att komma ut med en massa garn heller, så jag köpte tre olika nystan som jag tänkte testa att väva med. Tunt raggigarn som säkert kan funka. Raggi är lite småfluffigt dock, men det kanske fungerar ändå, vad vet man? 

Jag höll ärligt talat på att glömma att man faktiskt kan be negativiteten dra något gammalt över sig och säga "not today satan", men det går, om man bara ger sig på att det ska gå! Så i morgon ska jag titta efter vad jag ska göra för något på engelskan, sedan ska jag ärligt talat ta en välförtjänt mysdag nu när jag vet hur saker går. Det blev en helt okej dag!

Kommer de där negativa tankarna och stör ditt flow, säg emot dem. Ibland får man göra som Pippi Långstrump och verkligen säga till sig själv på skarpen att sluta tänka så destruktivt. Livet är vad vi gör det till, varje dag är vad vi gör den till, därför ska vi se till att göra det bästa av våra liv, varje sekund. Ta hand om er, det är trots allt en mörk tid på året och även om kaosperioden börjar ebba ut pågår den fortfarande. Sköt om er 💖

🌸~❃~Namaste~❃~🌸

Låt inte en liten molnslöja skymma solen, vet att den kommer att passera, precis som alla andra saker som stör💞

Kommentarer