tisdag 7 april 2020

Bokhyllan jagar mig och själv får jag lägga om schemat

Nejdå, min bokhylla har inte fått liv, det blir bara en del läsande framöver.
Det här betyder alltså att jag får stuva om lite i schemat!

Gott folk, det kommer att bli lite annat framöver, häng med!

Ni som följer mig på Deviantart vet vad jag hållit på med tidigare. Jag har alltså haft daglig schemalagd aktivitet där som det nu inte finns lika mycket tid för, för tro mig, det finns att göra här hemma även om jag är strandsatt ett bra tag!
Till exempel har jag fått tillökning -Ja i skolschemat alltså!

Välkommen tillbaka -Engelska 7!


Nämen hej vännen, det var väl inte igår vi sågs? Nej, jag har ju inte haft tid med det här ämnet då jag haft fulla ärslet med annat i så många år. Jag lovar, för att veta vad jag pratar om måste du själv ha varit där, lite så, men nu är den gamla vännen tillbaka och jag tänker nu sköta om den, med eller utan bok!

Jag har inte Solid Gold, men jag tror att jag grejar Engelska 7 ändå, det var egentligen bara ogjort när jag var tvungen att hoppa av kursen, jag är fortfarande lite ångerfull över det, men nu ska det bli! Här näst skriver jag en essä (jag älskar dem inte, ni som vet vet det, men nu tror jag faktiskt att jag har ett ämne jag kan skriva om) om ämnet "är Facebook bra för samhället eller helt enkelt bara slöseri med tid?" Det här ämnet har jag ju pratat om tidigare och tänker att det säkert går att få ihop något om, det här blir roligt. Sedan ska jag läsa Harry Potter också, och Ernest Hemmingway!



Kämpa på Svenska 2!


Ja den här alltså! Gå mig på nerverna om du kan, essäjävel för det kan du allt! Men nu har jag valt två andra romaner att jämföra i alla fall! Tänk på det när ni läser den här kursen att Homeros verk Odysséen och Iliaden är otroligt tidskrävande och svåra att analysera, så är du inte läsvan (jag är inte direkt läsvan som tar ett år på mig med en bok på typ 1000 sidor), välj något enklare.

Nu har jag i stället tänkt på Oliver Twist och David Copperfield, dessa två är också intressanta att jämföra, frågan är bara om det hela uppfyller det fullständiga kravet här. Positivt är att jag har mer frekvent kontakt med Östersund nu och kan avstämma bättre än tidigare. Ett vagt tack till Coronaviruset för den biten... 


Historia 2


Lite har vi allt kvar på den här kursen som jag valde i Januari för att historia är kul. Varför det hela stannade upp var väl för att det blev en massa jävla strul med boken, men nu är allt ordnat där, nu ska vi tenta av det här! Massmord först, sedan är det inte långt kvar! Sparka mig!

Sköter jag allt detta bra får jag tillbaka mitt CSN också, och det vill jag ha! 


Men jag antar att ni vill veta vad som händer annars så:

Deviantart

Är väl mest ett tidsfördriv antar jag, men jag kommer inte att lägga ut saker där annat än på helger och fredagar. Följer du mig där är det då du ska logga in om du vill se något nytt från mig. I övrigt har jag stuvat om lite i mina serier så att alla mina serier får en och samma dag. Ja, sånär som på Hetanordics som är mer av ett rollspelsprojekt. Länk dit finns längre upp, annars kan ni gott kika här om ni vill veta mer om vad som komma skall. Texten är dock på Engelska, men finn er i det.


Annars, ha det gott så ses vi mer! 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...