onsdag 22 april 2020

Lite att se fram emot!

Jag satt idag och räknade ihop mina ämnen och såg att jag snart är klar med hela klabbet vilket i sin tur betyder att jag kan gå vidare och samtidigt tacka alla som hjälpt mig dit upp. Jag skulle ha tagit studenten redan 2006, men jag hoppade av det så kallade "gymnasiet" innan dess. De säger att man inte kan hoppa av den typen av skola jag hamnade i, men tro mig, det finns inget jag inte kan göra om jag bara vill det. Om jag inte kan göra en sak, då är det nog så att jag inte vill det! Som jag ska kämpa och som jag ska fira när jag äntligen är klar med det här!

Men får man någon mössa om man inte tagit studenten "på riktigt?" Alltså, det är det sista jag oroar mig för. Klart att jag ska ha en mössa och den ska vara snygg också, det har jag bestämt! Sedan när Coronakrisen äntligen är över, ska jag ta med mig familjen till något trevligt ställe och leva livet! Norge vore inte dumt, ej heller någonstans i Östersund. Man vet aldrig och det här ligger än så länge ganska långt fram i tiden då jag inte vet hur svenskakurserna går ännu. Jag tror det ska gå bra, men då måste jag kötta!

Kötta med eller utan CSN då, går det så går det och trillar det sen in någon slant blir jag väl bara glad åt det, jag måste prioritera det jag kan göra något åt först. Svenskakurserna kan jag göra något åt!

Snart blir det mössa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...