måndag 3 juni 2019

Ordning på torpet!

                                                          
Äntligen kan jag göra slut med Försäkringskassan. 
i 12 år har jag stått ut med deras förnedrande attityd, nu vet jag att det enda jag lidit av under dessa år är "Försäkringskasseutlöst depression" vilket är enkelt att bli av med.

Och innan vi börjar vill jag bara klargöra för alla att jag är jätteglad att Försäkringskassan och liknande myndigheter finns och hjälper människor som verkligen behöver dem, felet är att enheten är något kastrerad av i synnerhet Alliansen. Jag är mest arg på dem ärligt talat, myndigheterna tycker jag bara synd om.


Ett annat problem med Försäkringskassan är att de ofta upplevs som förnedrande när de inte kan göra mer än de blivit tillsagda av reveringen att göra. I det här fallet är det regeringen Reinfeldt som är boven i dramat. Men nog om det, nu har jag äntligen bestämt mig för att lämna detta 12 år gamla förhållande och gå vidare, det kanske till och med dyker upp en bättre lösning, det är inte omöjligt!
Tack för allt, Försäkringskassan. Nu ses vi eventuellt om jag sjukskriver mig i några dagar, men det tror jag inte händer.



Nu har jag ansökt om bidrag från CSN så att jag äntligen kan få plugga som en normal människa! Det här betyder att jag dessutom kan köra på 100% vilket jag inte kunnat göra tidigare. Det känns faktiskt bra så långt! Jag har till och med börjat fila på ett litet schema som jag tror att jag kommer att kunna följa skapligt bra! Det här kommer bli bra! 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...