fredag 30 mars 2018

Gizmoprat!


 



Hittade idag igen min gamla filmkamera som jag köpte när jag gick "Gymnasiet" och inget gjorde. Kruxet är att laddaren tycks ha flytt fältet och därmed tvingat mig att köpa en ny på nätet. Det har jag nu gjort och så klart glömt att betala, varför jag fick följande överdrivet inställsamma meddelande:

Bäste Wobleschka,

Nyligen har du gjort en order hos oss. Än så länge har vi inte fått in betalningen för denna order. Vi frågar dig om du kan vara god att slutföra denna order så vi kan skicka varorna till dig så fort som möjligt. Om du har frågor angående betalningen är du välkommen att kontakta oss. Om du inte vill slutföra ordern så ber vi dig att göra en avbeställning. Detta för att hålla vårat system uppdaterat och för att motverka att du ska få flera sådana här email från oss.

Du kan skicka över pengarna till € 26.19 till vårat bankkonto under namnet BraunOni B.V. Var vänlig och använd ditt ordernummer som betalningsbeskrivning.

Bank: ING Bank
Company name: BraunOni B.V.
IBAN: NL69INGB0001621879
BIC: INGBNL2A

Om du inte vill få problem med internationella banktransaktioner, så kan du fortfarande ändra till PayPal som betalnings sätt genom kundsidan. Var vänlig och försäkra att överföringskostnaderna betalas av dig ( Inom EU använd "SHA" alternativet, annars använd "OUR" valet ) Annars kan din leverans bli försenad.


Nu kan man visserligen betala med Svensk valuta också, men det låter nästan lika överdrivet som att Nia folk att börja ett brev med "bäste/bästa [insert name]" liksom. Hur som helst kommer jag att betala det här eftersom jag vill kunna använda kameran igen när jag ändå arslat mig till att köpa den. Så jag kommer att betala det här eftersom jag kommer att behöva det, men det här tar jag samtidigt som jag tar räkningarna, nu ska jag gå och störa min katt när den "Ser på TV" genom fönsterrutan, glad påsk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...