fredag 23 mars 2018

Att städa ur livet saker som inte längre hör dit!


Ja hallå ja!
Här kommer ett inlägg om vad jag gjort under typ halva mars.
Den senaste månaden har jag nämligen ägnat mig åt mitt liv, vilket har varit lite tungt, men värt det! Jag har städat ur skåp, hårddiskar, datorer, vrår etc för att få lite bukt med mitt liv.
Dock vet vi alla att det ska till mer än att bara rensa bort saker för att må bra... 
You got my point here, kill your darlings to get further!
Kort sagt kanske jag måste ta mig i kragen och helt enkelt sluta umgås med folk som bara tenderar att dra ner mig! Jag har haft mycket skitfolk omkring mig under åren och jag har upptäckt på sistone att det är det sista jag behöver när jag egentligen ska läka ihop!
Därför har jag bestämt mig för att "vänner" som bara är där för att starta onödiga draman, prata om sina tillkortakommanden utan att göra något åt dem osv helt enkelt får lov att gå! Jag har inte tid med er längre!

Om man skulle ta och tömma soptunnorna och gå vidare då kanske? Du det gör vi!


Så! Och nu när det är gjort kan jag fylla mitt liv med något konstruktivt i stället!
Jag fick höra av en gammal klasskamrat att hen tyckte att det var tråkigt att jag slutat flumma, men så är det inte, jag har bara balanserat mitt flum lite så att det inte tar över och förstör resten av mitt liv!

Ett liv utan flum är mycket riktigt inget vidare skoj liv, men samtidigt är ett liv utan allvar inget vidare bra liv det heller. Det gäller att hitta en balans där, annars blir det kaos. Lite som min gymnasietid.
Nu ska det bli ordning på torpet, det har ni mitt ord på!

Idag är det fredag och vi har inte hunnit städa än.
Det är Orimligt, så kan vi inte ha det! 

Eftersom jag inte gillar att göra min inre Kishti förbannad är det viktigt att gå henne tillmötes. För mig då. Därför ska jag nu städa undervåningen! Tschüssie!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...