Sista veckan på den här fantastiska platsen!

Ni tror inte att jag kommer att sakna denna fantastiska skola, med denna underbara natur och dessa fantastiska människor? Jo, det kommer jag verkligen att göra! Jag fick gå här i ett år och har redan både gått ner i vikt, fått bättre kondis och lärt känna rent magiska människor, människor jag verkligen behöver i mitt liv, folk som lyst upp min vardag när jag behövt det som mest. Sett ur den synvinkeln var Birka precis vad jag förväntade mig att det skulle vara. Och precis vad jag behövde!
Studiemiljön inne i skolan kunde kanske ha varit bättre ibland, men bortsett från att vissa lektioner och studiemiljöer inte levde upp till mina förväntningar och att jag som 50%'are knappast kan förvänta mig något omdöme värt att hänga upp på väggen måste jag säga att den här skolan fått mig att växa på ett helt annat plan än andra saker jag prövat på.

Här har jag träffat människor som lärt mig vara ödmjuk, att lita på folk och att faktiskt släppa efter och vara mig själv på ett annat sätt än tidigare. Något jag behövt enda sedan jag kom i puberteten tror jag. Jag har delat allt med dessa fina varelser, gråt, skratt, Ångest, lycka. Ni är verkligen allt! Ni är perfektionen, just därför att ni inte är det. Inte ens underbara köttfärsBirka är perfekt alla gånger, till och med paradiset har dåligt väder ibland och till och med gudar och gudinnor har dåliga dagar ibland. Men det här stället älskar jag. Då, som nu som för alltid. Jag är så glad att jag fick den här chansen och med detta verkligen fått se den här skolans sanna potential. Tack som fan!

Den här veckan är min sista vecka på den här skolan, och därmed blir det slutet på ett kapitel i min bok. Det kommer att bli en summering senare också, ses, mina fellow geeks <3


Kommentarer