Måndagen till ära

 I natt har jag bara sovit två timmar ungefär, vilket betydde att jag fick gå och lägga mig direkt jag kom till Birka. Därefter åt jag lunch bestående av torra köttbullar som smakade leverbiff och stuvade makaroner som smakade just stuvade makaroner... Sedan blev det psykosocial hälsa, där vi såg på "klassåterträffen" av Anna Odell. En film jag sett förr och tycker är intressant ur ett psykosocialt perspektiv så där har jag inga klagomål alls på den lektionen. En analys jag gjorde var att jag jämförde vad hon gjorde med "psykisk kastration" som Freud brukade prata om på den "gamla goda" tiden. Folk började skratta och det höll nog i sig hela resten av lektionen, men jag menade faktiskt lite allvar med det där begreppet också, och kanske skrattar folk, när de känner igen vad man menar också.

Idag har jag inventerat skåp och hittat massor av saker jag inte visste att jag hade ens. Mest är det så kallat "rat" som ligger och skräpar i form av papper från gamla lektioner, pantflaskor, tomma tvålflaskor och sådana saker. Annars är det väl saker jag visste om typ kläder, mat, vattenkokare, klocka och toalettartiklar, samt diverse krimskrams som jag kan skrota ner i nån väska på fredag efter avslutningen.

Eftersom jag tydligen har en hel del mat lär det bli middag på rummet den här veckan om jag inte blir ivägdragen, har lite restplugg kvar och ganska mycket mat så det lär bli kul också det. Frukost och lunch får skolan hålla mig med dock. Matsedeln har de kastat om, men det varslades om pasta i morgon. Låter trevligt. Vad jag ska ta mig till resten av dagen vet väl satingen men det får visa sig. I morgon vet jag inte heller, förmodligen restplugga. Ses sen!



Kommentarer