söndag 11 oktober 2015

Repsöndag!



Repeterar in lite ämnen, ett par tre stycken faktiskt, det mesta från Birka.
Eftersom jag inte haft någon dator förrän nu har jag halkat efter med att lämna in mina uppgifter i matematiken vilket känns ganska trist faktiskt men jag hade tänkt ändra på detta i morgon genom att sätta mig på rummet och knattra in mina anteckningar i datorn och maila in dem till matteläraren. Hoppas inte han klagar för hårt på det då jag faktiskt lagt ner enorma mängder energi på de här anteckningarna även om de kommer in lite sent.

Sedan hade jag tänkt skriva in alla japanskapapper jag fått av Mika i datorn också, så att jag slipper släpa runt på en stor tung pärm hela måndagen, det känner jag mig nämligen inte orka med då det känns förbannat bökigt. Så jag har alltså suttit hela dagen idag och knattrat ihop saker till japanskan bara för att jag dels vill ha in dem i datorn och dels vill kunna en bra japanska, inte lika urusel som den gamla gubben i vår japanskagrupp som inte kan säga SU utan bara säger SO... Den biten kommer dock lösa sig relativt fort, det tror jag verkligen att det kommer att göra.

Historia och naturkunskap ska också in i datorn eftersom det helt enkelt behövs, jag har knappt öppnat naturkunskapsboken och det har gått en månad sedan jag började. Vidare vet jag inte ens vad jag ska göra under historian men det är ett starkt ämne hos mig så jag kommer kunna fixa det innan onsdagen, det tror jag verkligen.

Hur gick det med gruppbytet?
Jag tror faktiskt att det kommer att lösa sig eftersom jag la fram det på ett så pass moget sätt som jag gjorde. Jag sa rakt ut att det inte kändes som att jag fick den struktur jag behövde i min nuvarande grupp och att jag skulle må bra av att byta till en med lite mer struktur. De såg inte direkt negativa ut, men de sa att de skulle titta på det, vilket de säkert gjort men inte sagt till mig hur det blir. Okej, det fixar sig väl i morgon får jag hoppas.
Förra måndagen var jag arg och stressad så jag kunde knappt arbeta, det höll i sig hela tisdagen och fick min mage att säga upp sig också så ja, jippie!
Jag hoppas dock att den här veckan blir bättre på alla vis och att jag slipper spendera nästa helg med att käka novalucol och ha ont i magen liksom.

Fördjupningsbiten lär lösa sig den med, får jag inte byta fördjupning får jag väl helt enkelt använda hålet på måndagen till plugg på bibblan som jag gjort hittills. Löser sig säkert.

Nu har jag fortfarande lite plugg kvar, men min förhoppning är att saker och ting ska vara klara till i morgon, kanske till på tisdag. Tack och hej, ses nåt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...