söndag 19 januari 2020

Resten är Historia!

Idag börjar nästa kurs och det är Historia 2 som ska avverkas. Det här är ett intressant ämne som jag tror kommer att gå jättebra så CSN borde inte ha så mycket att klaga på nu. Inte så länge jag får in poängen från kursen vill säga.

Gällande mattekurserna fick jag flytta fram dem tills framåt hösten eftersom jag tror att jag kommer att behöva hjälp med dem. I övrigt verkar det bli intressanta kurser som kommer:


  1. Historia 2a, ser ut som en intressant kurs med en lärare som förklarar på ett begripligt och inte alltför fånigt sätt. Känns än så länge riktigt peppande. Nu ska vi bara se om jag har boken någonstans på min mystiska vind också!
  2. Engelska 7, detta blir en rematch eftersom jag inte hade tid med den förut och därför tvingades hoppa av den kursen. Nu får jag ta revansch.
  3. Psykologi 2 B, även detta en  rematch eftersom jag inte hann med den.
  4. Rematch för Svenska 2 och 3. Den här gången är jag beredd med böcker och allt!
  5. Tyska 1. Det känns som det gör att ha pluggat tyska men inte ha något betyg att komma med, så det ändrar vi på nu! Sedan har jag säkert planerat in mera men det återkommer jag med, detta är vad jag gör nu i 5 månader framöver!
Jag struntar i det där jäkla NEED-spektrat, jag ska greja detta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...