lördag 2 mars 2019

Snart är Norgeprojektet i land!

Nu har jag äntligen hittat all information jag behöver till min serie om ockupationen av Norge! Detta betyder att jag nu kan börja skissa på karaktärer och manus till själva serien. Det ser lovande ut! Nu är det här ett tyngre ämne än jag trodde, så jobbet kvarstår säkert en bra bit in på Mars också. Fokus ligger på Norge under kriget, men också på Sveriges roll i det hela, även om det bara är en liten roll just i serien. Fortfarande mycket kvar innan serien kan släppas alltså.
Dock kan vi ändå släppa ut lite saker under tiden som serien görs. 10+ skisser som ska tuschas och färgläggas och så en fjärde del i min serie om Gun och Trond! Det blir bra!

Och behörigheten går bra?
Alltså jag har allt som behövs för att kunna studera ihop även Svenska 2, men naturligtvis har det kommit in en käpp som man planerat att sätta i mitt hjul. Men gud vilken tur att jag skaffat lite tajtare fälgskydd så att det försvårar för "män med käpp"att sätta in den i hjulen.
Jag planerar nu att skriva ut alla uppgifter Hermods gett mig och jobba med dem så gott det går. Detta ska jag göra så fort jag skaffat bläckpatroner till skrivaren -Snart alltså!

Gällande Japanskan vet jag inte alls hur jag gör. Jag planerar ärligt talat att dumpa Mikas "lektioner" till förmån för andra saker som jag tycker ger bättre resultat än att sitta i två timmar och lyssna på en halvtimmas trams och resten lektion. Jag har hittat andra sätt att nå mina JLPT-mål, det där är jag inte det minsta orolig för.

Summa summarum är jag klar med informationssökandet om mitt Norge-projekt och kan därmed börja med manuskriptskriverier. Skall även lägga till några karaktärer som är viktiga att ta med också. Svenskan kommer jag ta i egna händer och Japanskan får vi väl se vad jag gör med. Så ser det ut just nu kort och gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...