fredag 11 maj 2018

Visst heter det tredje gången gillt?

Hej på er alla!
Ja, nu är jag så in i bombens trött på att inte ha någon grundläggande behörighet att jag återigen försöker mig på att få till den. Här är ungefärliga krav:


Nu har jag hört att det räcker med Matte 1 A för att vara godkänd, kanske B. Skitsamma, jag har B-boken sedan Birka och A-boken är på väg in. Matematik är dock inte min starka sida, men skam den som ger sig och är det bara matte 1 A+B som gäller är det väl skit om jag inte ska ta itu med det då!
Svenska har jag i alla fall tänkt greja 1+2 på, sedan ska jag höra vad de säger på AF om resten. Sedan har jag kvar målet att ta det här JLPT-testet också men jag är rädd att jag måste fixa det här parallellt med det. Massor med plugg alltså, men jag är ärligen trött på att ha halvdana betyg nu!


Svenska 1+2 tror jag inte ska vara några problem, ska vara allt fikonspråk som kan strula, men jag tror inte det ska vara så farligt, jag fixar detta!
Matten får jag se när böckerna anländer men jag tror att det löser sig med tiden
Så japanskan, det är jobb inför provet och det tänker jag 40 blad i veckan gör susen med, om inte annat får jag dra ner mängden till 10 i veckan i stället när resten kommer.

Sedan har jag väl några räkningar och annat piss att ta tag i, men det fixar jag redan i morgon. Nästa update blir när böckerna kommer! Ha det bäst tills dess!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...