torsdag 25 oktober 2018

Var fasen är min inspiration, är det du som har snott den?

Du vet den där känslan när du laddat för något väldigt länge, börjat få feeling och alltsamman och så stagnerar allt... Det är där jag hamnat i Svenskan! Jag har helt enkelt drabbats av ett sorts studentens Art block, om man ska svänga sig med termer hämtade från Deviantart. Kanske stämmer ordet ”inspirationsbrist” bättre in på hur jag känner mig?

Ja, vad vill de mig?
De vill att jag ska argumentera muntligt för en film som jag fortfarande inte vet om den ska vara Svensk eller inte, jag funderar ärligt talat på Unbroken här, men jag vet inte om den passar sig, det får vi helt enkelt se vad de tänker om. Annars har jag väl någon Molinfilm som ligger och skräpar någonstans...

Sedan var det någon Novell jag skulle skriva med temat ”det okända” och här har jag faktiskt en idé även om jag inte vet om de vill ha fantasy eller Scifi, personligen är jag bättre på Scifi än på Fantasy men har idéer för båda.

Så till det tristaste. Att analysera novellen ”riktig kärlek” av Inger Edelfeldt. Det är inte att jag inte gillar författaren, men ämnet ”förhållandekärlek” tenderar att trötta ut mig och försätta mig i ett slags ”meh-läge” om man säger så. Men ibland får man väl göra sånt man inte gillar också, får väl ta den där Inger en vända!


Uppdraget är ganska kort och borde inte vara så svårt att fixa, ändå är jag inte klar med det och det riskerar att bli inlämnat för sent, allt för att min inspirationsbrist kommer och förstör. Nog är det väl förbannat ändå.
I morgon tar jag nya tag, nu jäklar ska vi köra berättarteknik och argumentation alltså! God jul allihop, köp-köp-köp!

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...