onsdag 17 augusti 2016

Årets studiehög!


Okej gott folk! Nästa vecka börjar jag plugga igen. 
Först och främst ska jag beta av det jag inte lyckades med på Birka, alltså Matematik 1B. Den här Kommer jag eventuellt att byta ner till 1A då jag inte läst den kursen, yr i huvudet som jag var förra hösten! Deadline har jag hur som helst lagt i Mars på matten, oavsett hur jag gör.

Sedan har jag en Lieber Deutsch att leka med och den har jag lagt deadline på redan i februari eftersom den boken har färre kapitel. Kanske kör en repetition i Mars, men det har jag inte bestämt.

Kanji&Kanaboken har jag inte bestämt datum för deadline på ännu, men jag ska anordna åtminstone ett till kanatecknen och ett senare för kanjidelen där Kanji de manja och Read real Japanese är bara hjälpmedel.

 Vidare har jag några ämnen som är satta på rullande schema också, bland andra Japanska A som är halvrullande  och Ryska A som jag inte vet vad jag ska göra med ännu, sedan har jag fortfarande kvar Naturkunskapen som i princip bara är att tenta av! Så ligger det till idag. Språken exklusive tyskan vet jag inte vad jag ska göra med ännu så de är rullande tills jag vet mera. Kommer att återkomma med information om detta i ett annat blogginlägg! 

Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...