söndag 13 mars 2016

Birka aftermath

Tre månader kvar på detta underbart fina år jag haft på Birka och jag har insett en sak; Jag behöver en termin till för att fixa matematiken som jag halkat efter lite i på grund av en del saker som gjort att jag inte kunnat jobba i rätt takt med det. Jag kommer alltså att behöva en termin till på det. Men jag kan inte enbart och alenast plugga matte antar jag så till sommaren eller något sådant får jag gå till Primrose och tenta av naturkunskapen som Birkas frånvaropolicy sa att jag inte klarade av eftersom jag varit sjuk en tid. Samtidigt som jag kanske är sur över naturkunskapen kan jag ju medge att jag är väldigt glad att jag tackade ja när folk frågade om jag inte skulle gå där, jag menar, den här miljön kombinerat med underbara människor i både personal och elever går väl inte att nobba bara sådär?






Och naturligtvis är den här miljön perfekt att ta sånadär romantiska solnedgångsbilder på!


Men vad blir det efter nästa termin då? Lär få ta igen lite restplugg på Primrose kanske, jag har inte riktigt funderat klart över det, vad jag behöver veta är hur många poäng jag behöver för att ta mig in på universitetet vilket är mitt mål. Det här kan inga försäkringskassor i världen stoppa mig från att göra, vill jag fullfölja något gör jag det, sedan kan inte själva Hitler få mig att släppa detta! Birka har varit underbart och min förhoppning är att också det som är kvar av det här året och kommande termin ska vara lika vacker, eller varför inte vackrare? En sak är säker, jag kommer att fortsätta läsa språk vid folkuniversitetet, det har faktiskt gjort mig mycket gladare att få veta att jag är riktigt bra på någonting! Och jag är faktiskt riktigt bra på att lära mig språk! Men en termin till lär det bli, sedan får vi se var jag tar vägen!



Den här veckan har det inte hänt jättemycket

  Den här veckan började vi med att ta hand om äpplena vi fick av grannen förra lördagen. Det blev en hel del saker av dem! Torkade äppelri...